Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO

Informació general

L’EADM, creada l’any 2009, dirigida per Pitus Fernández i coordinada per Marta Cantamisa, és una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca. L’escola ofereix un programa d’estudis en dos cursos destinats a majors de 16 anys interessats en la pràctica i coneixença del teatre.

Els estudis estan regulats pel que fa a la dotació d’hores per la Conselleria d’Educació i Cultura i compten a més amb un currículum i dotació de professorat avalats per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB), a la qual l’EADM està vinculada. Per  més informació sobre l'ESADIB, feu click aquí.

Amb un total de 350 hores repartides en dos cursos, l’alumnat cursa les matèries d’Interpretació, que imparteix Pitus Fernández, Titulat Superior en Art Dramàtic en l’especialitat d’Interpretació Textual per l’ Institut del Teatre de Barcelona; Cos i Moviment, impartida per Maite Villar, Titulada Superior en Art Dramàtic en l’especialitat d’Interpretació Gestual per l’ Institut del Teatre de Barcelona; i finalment la matèria de Veu que, com a novetat enguany, serà impartida per Rita Barber, Titulada Superior en Art Dramàtic en l’especialitat d’Interpretació Gestual per la Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid i experta en Voice Craft.

Es tracta d’uns estudis que pot assumir tot aquell que vulgui evolucionar dins el camp de la interpretació però que també afavoreixen la formació integral de la persona. No estan, per tant, només enfocats a qui vulgui preparar l’accés als corresponents estudis superiors, sinó també a aquelles persones que vulguin millorar la seva capacitat de comunicació i relacions interpersonals en tots els àmbits.

 

 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca