Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO

Professorat

Pitus Fernández


Titulat Superior en Art Dramàtic, especialitat d'Interpretació Textual, per l'Institut del Teatre de Barcelona (1978). Ha desenvolupat la seva carrera professional com a actor, principalment, sota la direcció de Josep A. Codina i Albert Boadella amb la companyia Els Joglars (1978-81). Des del 1983 ha dirigit una trentena d'espectacles amb Groc, La Clota i les Aules de Teatre. Del 1987 al 1988 fou el director del Centre Dramàtic de les Illes Balears. Com a docent ha participat en la creació de les Aules de Teatre de Menorca impulsant l’aprenentatge del teatre arreu de l’illa. És professor d’Interpretació i actual director de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca.

Maite Villar


Doctora en Arts Escèniques per la Universitat de València amb la tesi El procés creador de l’actor corporal: de la tècnica a la representació. Titulada Superior en Art Dramàtic, especialitat d'Interpretació Gestual, per l'Institut del Teatre de Barcelona (1993). Ha desenvolupat la seva experiència teatral com actriu, trapezista i ajudant de direcció amb diverses companyies teatrals, destacant el Circo Gran Fele i Líquido Teatro. És professora d’Expressió Corporal i Cap d’Estudis en l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears. El 2005 creà el Laboratori de gest, basat en l'anàlisi i investigació de la gramàtica del moviment significatiu de l’actor en representació. A l’EADM imparteix l’assignatura de Cos i Moviment.

Rita Barber


Titulada Superior en Art Dramàtic en l’especialitat d’Interpretació Gestual per la Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid (2005) i Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (1996), és la professora de l’assignatura de Tècnica de Veu de l’escola. La seva carrera professional comprèn des del teatre musical, havent participat en muntatges com Mamma Mia!, Sonrisas y Lágrimas, La Bella y la Bestia o MusicAll; la televisió; muntatges teatrals amb els quals ha participat als Festivals de Peralada o Almagro; com el teatre clàssic, formant actualment part de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic. Cal destacar la seva trajectòria com a cantant solista, va editar el seu primer CD l’any 2013, que compagina amb la docència, essent actualment professora d´Interpretació / Veu i Expressió Corporal a la Escuela Municipal de Teatro de Parla, Madrid; activitats que compagina amb una formació personal permanent en la tècnica de Voice Craft amb Mamen Vázquez .

 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca