Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
L'Escola d'Art Dramàtic de Menorca obre les seves portes a la Sala Polivalent Albert Camus de Sant Lluís per tal d'oferir un tast de les tres assignatures impartides durant els dos cursos.
 

Classe Oberta 7 de maig de 2017

ImatgeL'Escola d'Art Dramàtic de Menorca obre les seves portes a la Sala Polivalent Albert Camus de Sant Lluís per tal d'oferir un tast de les tres assignatures impartides durant els dos cursos.

Rita Barber, Maite Villar i Pitus Fernández, que formen l'equip educatiu de l'escola, oferiran una petita demostració dels exercicis i activitats amb les quals es podran trobar futurs alumnes.

Així mateix, és una oportunitat per visitar les magnífiques instal·lacions a la Sala Polivalent Albert Camus, seu de l'EADM.

Per a més informació, envieu un correu a inscripcioartsesceniques@gmail.com
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca