Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
Els alumnes de segon curs oferiran una adaptació de "Coses que dèiem avui", de Neil Labutte.
Diumenge 13 de maig d'11 a 13h es farà una classe oberta gratuïta per a tots aquells que vulguin conèixer el professorat de l'escola i tenir un tast del que ofereix el currículum.
 

Mostra de final de curs i Classe Oberta

Imatge"Coses que dèiem avui", de Neil Labutte. Adaptada i dirigida per Pitus Fernández.

Duració: 45 minuts

Tres peces breus, tres situacions íntimes, tenses, delicades o decididament violentes, sotmeses a una incòmode exposició pública. A “Aventura”, dos personatges que havien mantingut una relació de parella es retroben després d’anys de no veure’s. A “Les Fúries”, la Paula cita en Jimmy per explicar-li la seva decisió de deixar-ho córrer, però les coses es compliquen. Finalment, a “Tobogan”, una parella sopa en un restaurant encantador. Tot sembla anar bé fins que sorgeix una revelació inesperada. Tres històries que s’entrellacen per posar en evidència el costat més fosc de la naturalesa humana i de la societat nord-americana.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca