Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
ORGANITZACIÓ EMOCIONAL DEL TEXT TEATRAL

Dissabte 25 i diumenge 26 de gener de 10h a 14 h (8 hores)
Preu 55€ (30€ per alumnes de l’EADM)
Places: 14
 

TALLER DE CAP DE SETMANA A CÀRREC DE PAU CARRIÓ

ImatgeContinguts del taller:
Com treballem, connectem i ordenem les emocions, pensaments i imaginaris que hi pot haver darrera de cada paraula d’un text teatral? Com fem funcionar el pla emocional, racional i lingüístic alhora en el teatre on la paraula del dramaturg-poeta és el primer pla, en Shakespeare, en Beckett, Lorca o Koltés?
Com en un joc de pistes, en la lectura, en l’estudi i sobretot en l’assaig, intèrprets i directors anem disseccionant el text i incorporant emoció, imaginari i contingut a cadascuna de les paraules que els autors han deixat escrites sobre el paper. En aquest curs intentarem localitzar i fer presents les eines per desenvolupar, detectar i ordenar aquesta feina amb sistemàtica, precisió i fons.


Pau Carrió:
Llicenciat en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Va ser durant 6 temporades membre de la direcció artística del Teatre Lliure. Recentment ha guanyat el Premi Quim Masó per a la seva obra Testimoni de Guerra. Al Teatre lliure, hi ha dirigit i versionat Nit de Reis o el que vulguis de W. Shakespeare i L’hostalera de Carlo Goldoni en una producció de la Perla 29. El 2016 va dirigir i versionar Hamlet de W.Shakespeare al Teatre Lliure (Premi Butaca al millor actor protagonista), reposada el juny de 2017, i les tres sessions de poesia Tinta d’Ambrosia al Teatre Lliure. El 2014 va dirigir Victòria d’Enric V de W. Shakespeare al Teatre Lliure (2014). El 2013 va dirigir i traduir Ivan i els gossos de Hattie Naylor, que el va fer mereixedor del Premi Crítica Serra d’Or al millor espectacle teatral. Va ser responsable del cicle Cartes Lliures, assumint-ne la coordinació, la direcció i la dramatúrgia (Teatre Lliure 2011-12). D’aquí en van sorgir, posteriorment, Cartes des de Tahrir a La Seca Espai Brossa i Cartes Impertinents al mateix Teatre Lliure. L’any 2010, també al Teatre Lliure, va dirigir i realitzar la dramatúrgia de l’espectacle poètic Només uns versos. El 2009 va dirigir Hedda Gabler de Henrik Ibsen, una producció de la Perla29 a la Biblioteca de Catalunya. El 2006, en la seva primera col•laboració amb el Teatre Lliure, va dirigir Davant de l’Home: Thomas Bernhard d’Esteve Soler.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca