Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
Practicarem un entrenament per connenctar amb la força, l' energia, la presència, l' escolta i la sensibilitat. Amb pautes d' investigació a sobre la qualitat, dinàmica i textura del moviment propi i personal.

Treball sobre la suavitat i la força a través del cos orgànic i fisiològic.
Entendre com el cos i el seu moviment té una narrativa pròpia.

Per acabar farem uns exercicis de composició i creació immediata desde els materials de moviment treballats més altres conceptes com són, l´espai, l' oposició, la relació, acció reacció i el joc.

Web: www.baaldansa.com
instagram: cia_baal
 

Taller de Dansa Teatre amb la Cia. BAAL

ImatgeTALLER de DANSA TEATRE
PER CATALINA CARRASCO
BALLARINA, PERFORMER, CREADORA I COREÒGRAFA.

Llicenciada en dansa contemporània per la U.M.H. Formada a diferents països en diverses tècniques, des del clàssic al contemporani, passant pel Butoh i el teatre. Va fer els seus estudis de dansa a Madrid, Londres, Barcelona, Reykjavik i fins i tot al Nepal per la pura curiositat d'aprendre noves maneres de moure's. Comença a ballar professionalment al Cabaret de la nit de Barcelona, desprès als països nòrdics com Dinamarca i Islàndia. En finalitzar els seus estudis, començà a treballar amb diverses companyies de dansa, teatre i Butoh a Madrid, Mallorca, Barcelona, Xile i Alemanya. Guanyadora de premis com a millor ballarina, Art Jove, Escènica, i com millor coreògrafa a Encuentros Navarra, Salt i finalista a Burgos/New York.
Des de 2013 crea juntament al científic i performer Gaspar Morey l´agrupació BAAL.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més informació sobre els nostres cursos
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca