Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
L’Escola d’Art Dramàtic de Menorca celebra enguany el seu desè aniversari amb un acte inaugural del curs 2017-2018 que inclou una xerrada a càrrec del Professor Gabriel Julià.
 

Inauguració del Curs 2017-18

ImatgeA l’acte es farà també entrega del Premi Maria Lluïsa Serra – Taula d’Or a Pitus Fernández i Carme Periano per part del Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca, un guardó que els premiats reben “per la seva aportació al desenvolupament de la creació, la formació i la producció teatral a Menorca al llarg de les últimes dècades”.
La vetllada finalitzarà amb la representació de l’espectacle “Frontera” de la Companyia Migrants (Mallorca) a les 20 hores; un poema visual-corporal que conta la història d’aquells que han hagut de deixar el seu lloc de procedència i les seves arrels en la recerca d’un futur que en un principi se’ls promet millor, però que no deixa de ser una incertesa. Què queda per perdre quan ja ho has perdut tot?
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca