Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
Xerrada gratuïta diumenge 7 d'octubre a les 11h a la Sala Polivalent Albert Camus, Sant Lluís. A càrrec de la companyia "Pérez&Disla" per als alumnes de l'EADM, també oberta al públic. Lligada a la representació de l'obra "Carinyo" a les 19h.
 

Taller/conferència inaugural curs 2018/19

Imatge"Carinyo" és un pretext per a parlar i practicar ESTAR JUNTS. S'explicarà la metodologia de treball actoral de la companyia, enfocada a l'encontre i l'aconteixement. Mostraran, amb expemples pràctics, com escapar de la literalitat i abordar el text com a acció.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca