Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
"Carinyo", de la Cia. Pérez&Disla és l'obra que enguany inaugura el curs de l'Escola d'Art Dramàtic.

Amb els actors Sergio Caballero i Mireia Pérez.
Vols fondre’t,
ficar-te en la meua pell.
Però la meua pell em separa de tu.
No negues el cos.
El cos que està ací. Amb tu.
A la distància justa per reconéixer-nos.
 

L'obra "Carinyo" inaugura el curs 2018/19

ImatgeEls protagonistes de Carinyo habiten un espai comú, un espai en el qual comparteixen un projecte que van iniciar molts anys enrere.Van construir una bombolla quotidiana per habitar allò que entenen per un bona vida. Junts van decidir on posar una cadira, on penjar una foto, on amuntegar la roba o posar un matalàs. És aquesta bombolla, construïda junts, la que els manté units, els protegeix dels elements externs però també la que els aïlla. Provoca el sentiment que ja no formen part del món. Un tipus de soletat que sorgeix de la sensació de desconnexió amb altres realitats.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca