Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
Les integrants de la Cia. As Marías, Lluki Portas i Lucia Sánchez, van oferir un taller de creació teatral per a alumnes de l'escola i altres interessats en aprofundir en la seva formació teatral.
 

Taller de creació 2/12/2018

ImatgeLligat en part a la seva magnífica interpretació de l'obra "Las 2 en punto" representada el dia anterior a la Sala Polivalent Albert Camus, el taller de 3 hores de durada va fer gaudir als assistents amb una sèrie d'exercicis i tècniques de creació teatral.
 

 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca