Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
Professorat i alumnat de l'escola oferirà un any més una classe oberta a totes aquelles persones interessades en conèixer de primera mà el que es treballa a l'EADM.

Diumenge 12 de maig de 17 a 19 h a la Sala Polivalent Albert Camus, seu de l'EADM.

Informació i reserva de places:
inscripcioartsesceniques@gmail.com
WhatsApp al 626433442
 

Classe oberta diumenge 12 de maig 2019.

ImatgeEls assistents tindran l'oportunitat de conèixer el professorat, així com el currículum i el tipus d'activitats que es duen a terme a cada assignatura.

L'alumnat del curs actual oferirà també una petita mostra d'allò treballat durant el curs.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca