Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
A càrrec d'Andrea Cruz i Amelia Llop. Diumenge 27 d'octubre de 10 a 14h a la Sala Polivalent Albert Camus de Sant Lluís.
Places limitades.
Preu 35€ (20€ alumnes de l'EADM)
Informació i inscripcions - inscripcioartsesceniques@gmail.com


 

Taller Formatiu en Dansa - ÀNIMA EN MOVIMENT

ImatgeDirigit a tota persona interessada en l'exploració i el pensament entorn del cos i el moviment.

En aquest taller aplicarem dos punts essencials en el treball que ens proposa Andrea Cruz en les seves creacions:

DANSA
Investigarem el moviment a partir d'imatges, d'emocions. Crearem les nostres pròpies i originals coreografies cercant la relació entre l'espai, el nostre cos i els cossos dels altres companys. Treballarem la dinàmica i el ritme, la respiració, el rol passiu i l'actiu, aprofundirem en l'escolta des de fora i des de dins; tot es convertirà en dansa.

GEST
Ens aproparem al gest des de les emocions, li donarem forma a això que hi ha a dins nostre; traurem, amb jocs i exercicis, cinc de les emocions bàsiques per transformar-les en moviment. Amelia Llop i Andrea Cruz cerquen crear en tu un viatge de sensacions, on l’escola del teu cos i la teva necessitat d'expressar-te siguin el motor d'aquesta dansa.

ANDREA CRUZ
Coreògrafa i ballarina, estudia dansa contemporània a la Facultat d'Arts de la Universitat de Xile. A partir de 1993 resideix entre Barcelona, París i Berlín, llocs on aprofundeix els seus estudis relacionats amb la dansa, els objectes (titelles, ombres, figura del desdoblament) i la posada en escena. Crea els seus espectacles des de 1997 amb Au Ments, i actualment en solitari.

AMELIA LLOP
Artista i docent, es va formar i es va graduar al conservatori de Palma (Mallorca), continua la seva formació a Barcelona, on rep el títol oficial de Dansa Contemporània per l'Institut del Teatre de Barcelona (1993). Viu a Essen, on estudia a la FOLKWANG - HOCHSCHULE (Essen, Alemanya, 1996, en temps que n’era directora Pina Bausch); allà va obtenir el postgrau en Tècnica Alexander (2002) així com la titulació d'Alexander Technical Training al Centre d'Estudis F.M. Alexander, Open Space Theatre (professora: Nadia Kevan, Colònia, Alemanya). El 2004 es va establir a Palma (Mallorca), on fa classes de la Tècnica Alexander, que compagina amb diverses col·laboracions artístiques amb artistes visuals. Actualment forma part activa de la creació Las Hermanas Verán com a directora i coreògrafa adjunta. 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca