Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
A CÀRREC D'AGNÈS ROMEU
Preu 55€ (30€ per alumnes de l’EADM)
Places: 12
Lloc: Sala Polivalent Albert Camus
 

TALLER "A LA RECERCA DEL MEU PERSONATGE" - 7 i 8 de març 2020 de 10 a 14h

ImatgeContiguts:
En aquest taller abordarem la construcció del personatge de manera lúdica però alhora concreta i pràctica. Investigarem sobre quines són les característiques pròpies de cada participant i què és el que expressa cadascú a nivell físic, vocal, energètic, rítmic, etc.
Quin personatge sóc? Quin tipus de personatge em va més bé? Quin tipus de personatge em costa? Intentarem donar resposta a aquestes preguntes i posarem el focus en quines són les nostres potencialitats i com podem aprofundir-les i ampliar-les per tal d’anar engrandint el nostre ventall interpretatiu. Tot plegat per endur-nos el màxim d’eines i recursos per fer personatges diversos, rics i complexos

Metodologia:
El curs serà pràctic i treballarem la creativitat, la imaginació i l’escolta través de diverses dinàmiques corporals i grupals. Treballarem a nivell físic amb dinàmiques que afavoreixin l’expressió del món personal de cadascú com a primer fonament per a construir un personatge. Aprofundirem més aquest procés de construcció amb improvisacions grupals i per parelles.

Agnès Romeu:
Agnès Romeu és actriu llicenciada per l’Institut del Teatre de Barcelona. Té experiència com a actriu de teatre, cinema i televisió. També ha participat en projectes com a assistent de direcció i com a dramaturga. És docent de Teatre a la Universitat de Barcelona i és membre de l’equip de l’EADM.
És també especialista en moviment i actualment està cursant un màster en Dansa moviment teràpia a la Universitat Autònoma de Barcelona.


Cal venir amb roba còmoda i portar paper i un bolígraf.

 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca