Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
Imatge
Rosa Forteza formarà part de l'equip de professorat de l'EADM aquest curs 2021/22.
 

Nova professora de Cos i Moviment

ImatgeLlicenciada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona amb l'especialització de teatre visual i gestual l'any 2009.
Durant l'any 2016 va realitzar un Postgrau en Educació i Moviment impartit per l'Institut del Teatre; i l'any 2015 un curs de Producció i Gestió per a creadors impartit per AAADPC.
La seva formació ha estat molt lligada a la dansa contemporània estudiant a diverses escoles de Mallorca, Barcelona i a la Graham Dance School de Nova York.
Les ànsies per seguir augmentat les capacitats físiques l'han apropada al món del circ, especialitzant-se en la tècnica dels equilibris acrobàtics a Cronopis espai de circ de Mataró i a l'escola de circ Rogelio Rivel de Barcelona.
Entre els professors que més han influït en la seva metodologia de treball actual podem destacar la cia. Peeping Tom, Claire Heggen de Théâtre du Mouvement, Alfred Casas, Stephan Levy, Ester Sabaté, Anne Mitelholzer, Rob Tannion, Raimon Àvila, Anne Denis entre altres.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Per a més informació sobre els nostres cursos
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca