Escola d’Art Dramàtic de Menorca Benvinguts a l’escola d’Art Dramàtic de Menorca, una iniciativa del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca que neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre.
Presentació i visió de la Escola
 
 
LOGO
 
 
Tallers de teatre
10/02/2018
La Cia. Trasatlántico, arribada des de l'Argentina, oferiran dos tallers el dia 13 de febrer organitzats per l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca.
 
El director de l'EADM premiat amb el Premi Maria Lluïsa Serra
09/10/2017
El director de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca, Josep ‘Pitus’ Fernández, i l’actriu Carme Periano, han estat guardonats amb el premi Maria Lluïsa Serra – Taula d’Or.
 
Inauguració del Curs 2017-18
08/10/2017
L’Escola d’Art Dramàtic de Menorca celebra enguany el seu desè aniversari amb un acte inaugural del curs 2017-2018 que inclou una xerrada a càrrec del Professor Gabriel Julià.
Calendari Escolar
Calendari escolar per al nou curs 2017-18

Calendari primer curs Calendari segon curs
Per a més info i sol·licituds d'impresos de matrícula
L’escola d’Art Dramàtic de Menorca neix amb la principal voluntat d’oferir uns estudis regulats a tothom qui estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El seu objectiu principal és el de formar a tota la gent amb inquietuds escèniques i interès en l’àmbit teatral, tant per preparar l’accés als corresponents estudis superiors i a la continuació de la formació, com per la pràctica artística per se, com per fomentar el coneixement i la valoració de l’art dramàtic.
Més informació
CIME Ajuntament de Sant Lluis Sala Polivalent Albert Camus ESADIB
Escola d’Art Dramàtic de Menorca